آجی بادام قرابیه – آکا

( شیرینی بادامی )مواد لازم :بادام 200 گرمبادام تلخ یک قاشق غذاخوریآرد سیب زمینی 4 قاشق سوپ خوریآرد 6 پیمانهشکر 150 گرمزرده ی تخم مرغ 2 عددوانیل به مقدار کممارگارین 150 گرمسفیده ی تخم مرغ 1 عددطرز تهیه : بادام ها را به مدت 15 دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و مارگارین مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرمی در آورید.سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت 300 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.